Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 karlsson producten in 🏬 8 webshops

Alles van Karlsson

Bent u op zoek naar een Karlsson klok? Hieronder vindt u alles van Karlsson. Van speelse kinderklok tot stoere wandklok en van grote wereldklok tot industriële stationsklok. Laat u inspireren door dit complete overzicht aan Karlsson klokken en uw oog valt vanzelf op de klok die gemaakt is voor uw interieur.

Populaire producten van Karlsson op Bol.com

Over Karlsson klokken

Karlsson is een gerenommeerd Nederlands klokkenmerk dat haar klokken wereldwijd verkoopt. Het merk Karlsson staat gelijk aan goede kwaliteit, verbluffende grafische creaties, esthetische vormen en innovatieve ontwerpen. In 1999 bundelden de designers van Karlsson kun krachten met vele andere Nederlandse en internationale designers. Hieruit ontstond een unieke samenwerking tussen diverse topdesigners en het creatieve team van Karlsson zelf. Onder de vleugels van Present Time groeide Karlsson vervolgens uit tot een wereldwijd erkend klokkenmerk.

Drie collecties klokken

De collectie van Karlsson wordt twee keer per jaar vernieuwd. Het assortiment kan onderverdeeld worden in drie categorieën:

  • Timeless:De ‘Timeless collection’ bestaat uit klokken met een tijdloze en duurzame uitstraling. Tijdloos in die zin dat het ontwerp van de klok en het materiaalgebruik niet in een – tijdelijke – trend te plaatsen is. Het zijn items die voor langere tijd in de collectie zullen blijven, omdat ze niet verouderen.
  • Time of your life De ‘Time of your life collection’ draait om grappige, eigentijdse klokken die een vrolijke accessoire zijn voor uw woning of kantoor. De klokken uit deze categorie springen in op de huidige trends. Opvallende kleuren, vormen en gevoel voor humor zijn enkele sleutelwoorden die deze collectie Karlsson klokken omschrijven.
  • Clockwork De Karlsson ‘Works collection’ is nieuw. Het is de top-productenlijn in het Klarksson assortiment, die bestaat uit klokken die opvallen door het bijzondere design, technische features en 100% unieke vormen.
Karlsson Expert
Logo