Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 karlsson producten in 🏬 8 webshops

Wandklokken

Kan die kale wand in uw woonkamer wel wat versiering gebruiken? Of zoekt u een decoratie voor in de keuken? Een Karlsson wandklok is niet alleen functioneel, maar is bovendien een goede manier om uw interieur wat op te fleuren. Wandklokken van Karlsson zijn er in vele stijlen, kleuren en formaten, dus er zit er zeker een voor u bij!

Populaire Karlsson wandklokken op Bol.com

Wandklokken in iedere stijl

Volgt u met uw interieur het liefst de laatste trends op het gebied van interieur? Of gaat u juist liever voor een klassieke stijl? Wat voor stijl uw voorkeur ook heeft, Karlsson biedt altijd wel een wandklok die erbij past. Verreweg het grootste deel van het assortiment van dit Nederlandse merk bestaat uit wandklokken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze klokken van Karlsson het meest verkocht worden. Ze sieren duizenden huishoudens en zijn verkrijgbaar in vele kleuren, ontwerpen en maten.

Een wandklok voor elk interieur

Karlson heeft voor iedere woning en elk kantoor het juiste model wandklok. Iedere wandklok is met uiterste zorg geconstrueerd en voorzien van een precisie-uurwerk. Met deze klokken kunt u comfortabel klokkijken, want de wandklokken zijn stuk voor stuk duidelijk af te lezen. Bij de klokken wordt aangegeven of het een volledig stil exemplaar is of dat er een zacht tikkend geluid te horen is. Daar kunt u dus rekening mee houden bij het kiezen van een klok voor bijvoorbeeld de studeerkamer of de woonkamer.

Wandklokken in vele kleuren en vormen

Karlsson wandklokken zijn er in alle soorten en maten. Natuurlijk vindt u in onze webshop de traditionele ronde wandklokken, maar wij bieden ook uiteenlopende andere, origineel vormgegeven wand klokken, zoals minimalistisch vormgegeven klokken met alleen wijzers en vierkante wandklokken. De wandklokken van Karlsson zijn er bovendien in vele kleuren. Veel moderne, strak vormgegeven klokken van dit merk zijn zwart, grijs, wit of zilverkleurig. Maar daarnaast maakt Karlsson natuurlijk ook een fleurig aanbod gekleurde wandklokken, die een vrolijke noot zijn in ieder interieur.

Karlsson Expert
Logo